IMG_6188 (2).JPG

bag healingen

Lisbeth Micha Hansen

Født den 1. juni 1964 

Bor i Thyholm men oprindeligt fra Grindsted

Jeg blev født i Grindsted hjemme hos min mormor, 1 måned for tidlig så der var ingen barnevogn eller seng. Efter fødslen lagde de mig i en papkasse, godt foret med tæpper, som mor sagde.  Jeg voksede op i Billund, hvor jeg aldrig fandt mig tilrette, følte ikke jeg passede ind. Jeg mærkede altid kærligheden og opbakningen fra mine forældre. De var ikke perfekte, men de elskede mig og gjorde det bedste de kunne. Den kærlighed bor dybt i mig den dag i dag. 
 

Uddannelse til lærer og teaterverdenen

Jeg flyttede til Kolding, for at læse til lærer og oplevede friheden til at være mig. Modet til fuldt at være mig er kommet trin for trin. Senere tog jeg turen til København hvor teaterverdenen åbnede sig for mig og jeg tog enkeltfag på universitetet i Teaterhistorie. Det var også der jeg blev mor.

 

Da jeg kom tilbage til Jylland, nærmere bestemt Snoghøj ved Fredericia, fortsatte jeg med at være passioneret omkring teater og tog på Dramaturgistudiet og indvolverde mig i teaterlivet. Det var især dramadelen der optog mig, da jeg gerne vil bruge det i forbindelse med at styrke børn i at få større selvtillid, være sig selv og få større selvværd.

 

Efter at have forsøgt at drive den lille teatergruppe Dralegma, var jeg mættet og holdte teaterdelen til skoleregi.

Shamanisme og healing

I min teaterperiode blev jeg bestilt til at lave et dramaforløb med temaet Indianer. Vi syntes det skulle være så autentisk som muligt, så vi meldte os til et kursus i shamanisme. Dette blev starten på fordybelsen i shamanisme og opdagelsen af hvem jeg dybest set er og hvilke evner jeg har. Som jeg er gået dybere og dybere har mine healingsevner åbnet sig, min evne til at mærke hvordan andre har det, hvad der er grunden til de har det som de har det, mærke, høre og se hvad der skal til for at slippe gamle traumer, mærke energier både de lyse og mørke, transformere energier, få klarsyn omkring det enkelte menneske og for jorden. Jeg kender min mission på jorden, som er at lyse op og skabe håb, så folk mærker hvem de er og hvad de kan.

 

Terapeut og vejleder

Jeg flyttede til Egtved Ådal ud i en fantastisk givende natur. Jeg arbejdede som lærer hvor jeg endelig fik timer som AKT(adfærd, kontakt og trivsel) lærer og i den forbindelse tog jeg uddannesen til Marte meo terapeut. Dette blev springet til at arbejde som støtte/kontakt person og familiebehandler for famlieafdelingen i Billund kommune. Kort efter denne ansættelse flyttede jeg til Grindsted i et lille hus.  Det var lærerige år inden jeg vendte tilbage som lærer i en stilling som trivelsvejleder og ansvarlig for et tilbud der hed Satelitten. Jeg havde et lille hus hvor elever fra overbydningen kom og fik hjælp til lektier, personlige udfordringer og til konflikthåndtering. Imens jeg arbejdede der tog jeg uddannelse til Integrativ Coach & Terapeut.

Nyt liv

Jeg bor nu på Thyholm i et dejligt gammel hus, hvor jeg har kursuslokale og klinik på 1 sal og selv bor i stueetagen. Jeg har fået lidt timer på Thyholm skole og har så kurser og behandlinger ved siden af.

IMG_5567.JPG
IMG_5584.JPG

Tusind tak til Louise Buch Photography for at vi må bruge hendes billeder.