PRIKKER LISBETH.png
PRIKKER LISBETH2.png

foredrag

Jeg tilbyder forskellige foredrag som du kan læse herunder. Jeg tager meget gerne ud og holder foredrag men holder også gerne i mine egne lokaler. Er der noget der fanger din interesse er du velkommen til at kontakte mig på energy.healer@mail.com. eller på 28 86 83 24. 

urter & blomster

Urter kender vi som naturmedicin og blomsters duft som parfume og eteriske olier. Jeg tager i dette foredrag et spadeskridt dybere. Jeg vil fortælle om hvordan jeg mærker urter og blomsters energi, hvordan alt er forbundet i et kæmpe netværk, alt på jorden, selve moderjord og universet. Vil fortælle om hvordan jeg går ind i dette netværk, hvor jeg mærker, ser og høre hvad der er essentielt for mig og/eller os alle lige nu.

 

Jeg vil overbringe universelle budskaber via hjælp fra urter og blomster. De kan være kanaler, men også selv bibringe med vigtige informationer. Der vil være mulighed for at deltage i fælles meditation, hvor jeg katalysator for, at I kan mærke specifikke urtes/blomsters energi og følelser.

Til slut er det muligt at få blandet en personlig blanding af urter og blomster. Jeg mærker hvilke der kan støtte jer og viderebringer deres personlige budskab til jer. i budskabet oplever jeg der ofte er en beskrivelse af det du har brug for at slippe, det du opnår og en vejledning.

Praktisk info: 

Jeg kommer gerne ud til jer og holder foredraget eller I er velkomne til at komme til mit kursussted på Thyholm. Når jeg tager ud til jer tager jeg kørselspenge, statens kilometer takst. 

Varighed: Foredraget om urter og blomster varer 2 timer og ca. 1 time for efterfølgende urteklarsyn for deltagerne. Dette selvfølgelig afhængig af hvor mange deltager der er.

 

Antal deltagere: Når jeg er ude er der ingen begrænsning, dog vil jeg max kunne lave urteklarsyn for 25 mennesker. På Thyholm er der plads til 25 mennesker.

Pris: 2.500 kr plus 50 kr. pr person for urteklarsyn.

For nærmere aftale kan jeg kontaktes via mail eller telefon.