anbefalinger

PRIKKER LISBETH2.png
PRIKKER LISBETH.png

Det var en stor fornøjelse for både mig, min datter og Mads at møde dig i dag. Du virker meget kompetent og jeg vil helt klart bruge dig igen og anbefale dig til andre. Du gav os noget at arbejde i retning med.

Lotte & Alberte

PRIKKER LISBETH2.png
PRIKKER LISBETH.png
Lisbeth billeder med anmeldelse.jpg

Synes lige jeg vil give dig en opdatering herfra Sjælland. Det er SÅ fedt - JEG HAR FÅET MIN HEST TILBAGE og der er fuldstændig ro i stalden.

 

Har været ude og ride flere gange siden dit besøg og hun er fuldstændig sig selv igen - helt rolig og fornuftig - så endnu en gang tusind tak fordi du ville lægge vejen forbi Skælskør og hjælpe os - stort stort tak.

Heidi, Agnethe, Irish & Opal

PRIKKER LISBETH2.png
PRIKKER LISBETH.png

I søndags havde mine hypper besøg af Lisbeth. Min friser tog godt i mod Lisbeth, og gav Lisbeth lov til at arbejde med hende. Man kunne se når Lisbeth ramte det helt rigtigt sted faldt heste helt til ro og slappet af. 

 

Min oldenborg er en lidt mere stædig type og lukker ikke bare mennesker ind han ikke kender, der måtte Lisbeth arbejde lidt mere for det - men hun fik lov til at mærke ham hurtigt, og det kræver talent med min oldenborg, når man er et nyt menneske. 
 

Hun er virkelig dygtigt. Og et fantastisk menneske.

Heidi

PRIKKER LISBETH2.png
PRIKKER LISBETH.png
Hest.jpg